Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πρωτομαγιάς - Πρωτομαγιά στα Κύθηρα, 3 ημέρες

Πρωτομαγιά στα Κύθηρα, 3 ημέρες

Αναχώρηση 29/4.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 6.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο σε γραφικό ταβερνάκι, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Ξεκινάμε με την επίσκεψη στο ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με (13) τόξα και συνεχίζουμε με τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ, ενώ το απόγευμα θα γνωρίσουμε το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό καταρράκτη που θα μας κρατήσει για λίγο κοντά του για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο μεγαλύτερο χωριό του νησιού τον ΠΟΤΑΜΟ και συνεχίζουμε για το Διακόφτι, το λιμάνι του νησιού για το ταξίδι της επιστροφής προς τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Ακολούθως μέσω Σπάρτης και Εθνικής οδού Τριπόλεως, με ενδιάμεση στάση, φθάνουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό* Μονόκλινο
Filoxenia 3* 178€ 158€ 218€
*σε τρίκλινο (2-12 ετών)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: