Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πρωτομαγιάς - Πρωτομαγιά στον Όλυμπο, 3 ημέρες

Πρωτομαγιά στον Όλυμπο, 3 ημέρες

Αναχώρηση 29/4.

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. με προορισμό τη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Στη διαδρομή μας θα γίνουν στάσεις για καφέ στην περιοχή της Λαμίας και το γραφικό οικισμό του ΠAΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ αντίστοιχα, για προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE». Ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους οι οποίοι και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο της Βεργίνας. Ακολουθεί προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και μικρή επίσκεψη στην πόλη της Βέροιας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για τους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ. Η διαδρομή μας μέχρι τον ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ, μας δίνει τη δυνατότητα να περπατήσουμε και να χαρούμε τις ομορφιές του μυθικού αυτού βουνού αλλά και να απολαύσουμε την περιοχή πανοραμικά. Λίγο αργότερα θα γευματίσουμε προαιρετικά σε ταβέρνα του Λιτόχωρου. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό* Μονόκλινο
Poseidon Palace 4* 135€ 120€ 180€
*σε τρίκλινο (2-12 ετών)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: