Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πρωτομαγιάς - Ιωάννινα-Κεντρικό Ζαγόρι-Μέτσοβο-Γρεβενά, 3 ημέρες

Ιωάννινα-Κεντρικό Ζαγόρι-Μέτσοβο-Γρεβενά, 3 ημέρες

Αναχώρηση 29/4.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΝΗΣΑΚΙ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1Η HΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.μ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η HΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Προαιρετικό γεύμα σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούμε το νησάκι με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς, όπου φιλοξενούνται εκτός των άλλων και οι μεγαλύτεροι χαυλιόδοντες στον κόσμο, μήκους 5.02μ., από μαστόδοντα ηλικίας τριών εκατομμυρίων χρόνων, όπου πρόσφατα βραβεύτηκε με το Ρεκόρ Γκίνες. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη των Γρεβενών και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ και την περιοχή της Λαμίας.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό* Μονόκλινο
Apollon 3* 135€ 120€ 170€
*σε τρίκλινο (2-12 ετών)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: