Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Ζάκυνθος, 3 ημέρες

Ζάκυνθος, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 6.15 π.μ., ΙΣΘΜΟΣ - στάση, ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - επιβίβαση στο φέρρυ-μπωτ για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί αναχώρηση για επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Σολωμός έγραψε τον "Ύμνο στην Ελευθερία". Στη συνέχεια στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ, επίσκεψη στο Ενετικό Φρούριο, στο προάστιο Μπόχαλη, προσκύνημα στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Από εκεί μετάβαση στον 'Αγιο Διονύσιο για προσκύνημα και ακολούθως φθάνουμε στην παραλία ΛΑΓΑΝΑ για γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ για προσκύνημα και επίσκεψη στο ναό της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ με τους καταπληκτικούς θησαυρούς ζωγραφικής και μαντρολινάτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί περίπατος στο ΑΡΓΑΣΙ και ΒΑΣΙΛΙΚΟ με το θαυμάσιο πευκώνα. Στη συνέχεια, μετάβαση στην πόλη της Ζακύνθου για επίσκεψη των Μουσείων ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιβίβαση μας στο F/B για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε μέσω της Εθνικής όδου με ενδιάμεση στάση για να καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Palatino 4* 155€ 135€ 200€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: