Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Χαλκιδική - 'Αγιο Όρος, 4 ημέρες

Χαλκιδική - 'Αγιο Όρος, 4 ημέρες

Αναχώρηση 2/6.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.15 π.μ., περιοχή Λαμίας, στάση και μέσω Τεμπών, φθάνουμε στο γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως προσπερνώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης, φθάνουμε στη Χαλκιδική, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και στα μαγευτικά τοπία του "δεύτερου ποδιού" της Χαλκιδικής στη Σιθωνία, που θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Πολλές είναι οι περιοχές που μας προκαλούν και δε θα αντισταθούμε στον πειρασμό για συνεχείς στάσεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα μία όμορφη εκδρομή στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας με μικρές στάσεις στα πιο γραφικά σημεία θα κλείσουν ευχάριστα την ημέρα μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα μικρή γνωριμία με τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Η όμορφη νύφη του Θερμαϊκού θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της για να επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και το ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΛΑΜΙΑΣ θα κάνουμε τις τελευταίες στάσεις, πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Palladium 4* 165€ 65€ 220€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: