Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Βόλος - Πήλιο - Σκιάθος - Αμαλιάπολη, 3 ημέρες

Βόλος - Πήλιο - Σκιάθος - Αμαλιάπολη, 3 ημέρες

Early Booking έως 20/5! Αναχώρηση 3/6.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, ημίωρη στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επίσκεψη στην πόλη του Βόλου για τον απογευματινό καφέ. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Με τουριστικό πλοιάριο θα φθάσουμε και θα επισκεφθούμε τη ΣΚΙΑΘΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν "Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου" και αποτελούσε μετόχι της σημερινής 'Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ. Βρίσκεται κοντά στον Αλμυρό και σε απόσταση 54 χλμ. από το Βόλο, στη δυτική παραλία του Παγασητικού Κόλπου. Ένας οικισμός πανέμορφος, φτιαγμένος μέσα σε ελιές και πεύκα, με υπέροχα κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής. Η ευρύτερη περιοχή προστατεύεται από το πρόγραμμα natura για το φυσικό κάλος και την ύπαρξη σπάνιας πανίδας. Στο γραφικό κόλπο της Αμαλιάπολης δεσπόζει το νησάκι "Κίκυνθος" που φιλοξενεί το ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε το 1805 από Τρικεριώτες. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Park 4* 165€ 140€ 205€
155€*
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: