Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Στις γραφικές ακτές της Μεσσηνίας, 3 ημέρες

Στις γραφικές ακτές της Μεσσηνίας, 3 ημέρες

Early Booking έως 20/5! Αναχώρηση 3/6.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε μέσω ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ για τα καταπράσινα τοπία του ΛΟΥΣΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ, σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΑ και ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, όπου θα έχουμε στάση και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω, όπου θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα καταλήγουμε στη Μαραθούπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στο ΝΔ άκρο της Πελοποννήσου ξεκινά. Η διαδρομή μας με μοναδική θέα στη λιμνοθάλασσα του Διβαρίου και τη γραφική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μας οδηγεί στη γοητευτική κωμόπολη ΠΥΛΟ. Χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, σου δίνει την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των "ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ" και συνεχίζουμε για ΜΕΘΩΝΗ, την πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ, από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. Ακολουθεί επίσκεψη στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την ΚΑΛΑΜΑΤΑ, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας και επίσκψη στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ, πολιούχο της πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην όμορφη παραλία, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΥΤΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, από μία διαφορετική διαδρομή που περνά από την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και μας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Η μαγευτική διαδρομή μας συνεχίζεται από τα ΛΑΓΚΑΔΙΑ και τη ΒΥΤΙΝΑ, στάση για τον απογευματινό καφέ. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Artina 2* 125€ 110€ 165€
115€*
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: