Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Καστοριά - Πρέσπες, 3 ημέρες

Καστοριά - Πρέσπες, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. από Αθήνα, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, γεύμα προαιρετικά. Η πόλη των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ο επόμενος σταθμός μας πριν καταλήξουμε αργά το απόγευμα στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ. Θα επισκεφθούμε το μικρό νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, περπατώντας την πλωτή γέφυρα, αλλά και το ακριτικό χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στην πόλη των γουναράδων. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου καθώς επίσης και στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ. Η διαδρομή μας περνάει για λίγο από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου και συνεχίζεται για Αθήνα μέσω Γρεβενών - Καλαμπάκας, στάση - γεύμα προαιρετικά, Τρικάλων - Καρδίτσας, Δομοκού - Λαμίας μικρή στάση για καφέ στην περιοχή, για να καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Europa 4* 135€ 120€ 175€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: