Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο, 3 ημέρες

Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια - Μέτσοβο, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ (ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΒΙΚΟΥ) - ΝΗΣΑΚΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάμε και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALLADIO  των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεκούραση, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Αμέσως μετά ανάβαση στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ, για να ακολουθήσει το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα προαιρετικά σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο νησάκι (ατομικά έξοδα για το πλοιάριο) με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ - ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα επιστροφής, με μία ξεχωριστή πανέμορφη διαδρομή, να μας οδηγεί στο ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ, με τα παραδοσιακά σπίτια και το ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΣΙΤΣΑ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για να φθάσουμε στην περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, παραμονή, γεύμα προαιρετικά. Μέσω ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Palladio 3* 115€ 100€ 145€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: