Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Στις γραφικές ακτές του Ιονίου, 3 ημέρες

Στις γραφικές ακτές του Ιονίου, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΣΥΒΟΤΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου και της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, για της ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο όμορφο χωριό της ΓΛΥΚΗΣ. Γεύμα προαιρετικά σε γραφικό ταβερνάκι και περίπατοι στην κοίτη του ποταμού για να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα, ανάμεσα στους τεράστιους βράχους, με τους ήχους των γάργαρων νερών να αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας στην πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας, την Ηγουμενίτσα. Ακολουθεί δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στον παραλιακό πεζόδρομο της πόλης, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με τουριστικό πλοιάριο ξεκινά, για να γνωρίσουμε τη μοναδική παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα καταγάλανα νερά και να επισκεφθούμε το γραφικό ΓΑΙΟ την πρωτεύουσα των ΠΑΞΩΝ, που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον 'Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ, για τον απογευματινό καφέ και από εκεί στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό, θα φθάσουμε στα ΣΥΒΟΤΑ για να απολαύσουμε τον καφέ μας, ενώ αμέσως μετά, μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, θα επισκεφθούμε την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, πριν καταλήξουμε στο γραφικό ΝΥΔΡΙ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα προαιρετικά για μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα, γύρω από το πασίγνωστο νησάκι του Σκορπιού, της Σπηλιάς του Παπανικολή και του νησιού του Βαλαωρίτη. Αμέσως μετά μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, στάση, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Angelika Palace 3* 165€ 125€ 205€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΙ: