Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - 'Αρτα - Τζουμέρκα - Κορωνησία, 3 ημέρες

'Αρτα - Τζουμέρκα - Κορωνησία, 3 ημέρες

Early Booking έως 20/5! Αναχώρηση 3/6.

ΣΤΑ ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

ΜΕΝΙΔΙ - ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, στάση, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε για το γνωστό ΜΕΝΙΔΙ της 'Αρτας, ένα γραφικό ψαροχώρι, σε έναν όμορφο κολπίσκο του Αμβρακικού. Εδώ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ, για να φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της πλάκας (κατεστραμμένο πλέον από τις τελευταίες μεγάλες πλημμύρες) πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δύο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι στα δύο κεφαλοχώρια, γεύμα προαιρετικά. Ακολουθεί το απόγευμα επίσκεψη στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο πάνω σε νησίδα και λίγο αργότερα στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Στην παραλία της Αμφιλοχίας θα γευματίσουμε προαιρετικά. Η διαδρομή μας προς ΑΘΗΝΑ συνεχίζεται από τη γνωστή πλέον διαδρομή, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ οδού, ΠΑΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑΣ, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Arta Palace 4* 135€ 115€ 165€
125€*
*Η τιμή αφορά κρατήσεις με προκαταβολή έως 20/5.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: