Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Κύθηρα - Μονεμβασιά - Ελαφόνησος, 3 ημέρες

Κύθηρα - Μονεμβασιά - Ελαφόνησος, 3 ημέρες

Αναχώρηση 3/6.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ στάση - επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Λίγο αργότερα φθάνουμε στο ΓΥΘΕΙΟ, στάση, γεύμα. Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στη γραφική ΝΕΑΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο όμορφο κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επιβίβαση στο F/B (10.00 π.μ.) για Κύθηρα. 'Αφιξη στις 11.40 π.μ. περίπου και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση με το νησί. Πρώτος σταθμός η ΧΩΡΑ, με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ, όπου θα έχουμε μικρή στάση γνωριμίας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, αντικρίζοντας από το ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ το γραφικό ΚΑΨΑΛΙ, για την ΠΑΝΑΓΙΑ τη ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επίσκεψη - προσκύνημα και καταλήγουμε στο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά και ένα μικρό καταρράκτη, που θα μας κρατήσει κοντά του για μιάμιση περίπου ώρα όπου θα έχουμε τη δυνατότητα και να γευματίσουμε προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα στη σκιά των πανύψηλων πλατάνων. Αμέσως μετά μετάβαση στο λιμάνι του νησιού το ΔΙΑΚΟΦΤΗ, από όπου με το F/B (17.00 μ.μ.) θα επιστρέψουμε στη Νεάπολη και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη αργά το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχεία Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο (έως 12 ετών) Μονόκλινο
Limira Mare 3* 165€ 145€ 195€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: