Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Δεκαπενταύγουστου - Λουτρά Πόζαρ, 4 ημέρες

Λουτρά Πόζαρ, 4 ημέρες

Αναχώρηση 12/8.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ... ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, μικρή στάση και συνεχίζουμε μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ, για τον όμορφο οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13 χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και μετάβαση στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ, για γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία στον καταρράκτη, τη μεγάλη πισίνα ή τις μικρές ατομικές πισίνες. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα περπατήσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Ένας επίγειος παράδεισος στην καρδιά της Ημαθίας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για τη μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Στη σκιά του αναπαύεται το απέραντο πράσινο του φυσικού χλοοτάπητα που συνυπάρχει με το άγριο αυτοφυές πυξάρι, τη φλαμουριά, τη βελανιδιά και το άφθονο νερό σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Βεργίνας. Λίγο αργότερα στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, θα έχουμε στάση για γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας για καφέ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
175€ 155€ 230€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: