Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Δεκαπενταύγουστου - Από τα Τζουμέρκα στις παραλίες του Ιονίου, 4 ημέρες

Από τα Τζουμέρκα στις παραλίες του Ιονίου, 4 ημέρες

Αναχώρηση 12/8.

ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΟΧΩΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΜΕΝΙΔΙ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ - ΣΥΒΟΤΑ - ΠΑΡΓΑ - ΑΜΜΟΥΔΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και την όμορφη πόλη της Ναυπάκτου. Στη γραφική παραλία ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά σε ένα από τα υπέροχα παραλιακά ταβερνάκια, κάτω από τη σκιά των πανύψηλων πλατάνων. Λίγο μετά το μεσημέρι μέσω της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ θα φθάσουμε στο ΜΕΝΙΔΙ, το γνωστό ψαροχώρι για τον απογευματινό καφέ. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο ARTA PALACE, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη εκδρομή, στα γραφικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ, ξεκινά. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνιτή λίμνη, για να ακολουθήσει μία πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΛΑΤΟ - ΔΑΦΝΙΩΤΗ και να φθάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας πάνω από τον ΑΡΑΧΘΟ, που ήταν ( καταστράφηκε με τις περσινές πλημμύρες στην περιοχή) ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και να καταλήξουμε στα δύο σπουδαιότερα ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα ΑΓΝΑΝΤΑ και τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Περίπατοι, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο και επίσκεψη γνωριμίας στην πόλη της ΑΡΤΑΣ, διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία ακόμη υπέροχη εκδρομή, ξεκινάει. Πρώτος σταθμός τα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους και τις υπέροχες παραλίες, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε. Λίγο αργότερα θα βρεθούμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, για να συνεχίσουμε το μπάνιο μας ή να γευματίσουμε προαιρετικά. Ενώ θα κλείσουμε ευχάριστα την ημέρα μας με καφεδάκι στην παραλία της Αμμουδιάς, ή με μια μικρή βόλτα προαιρετικά με τουριστικό πλοιάριο, στις εκβολές του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ, για να θαυμάσουμε τα σπάνια είδη πουλιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ιστορικό γεφύρι της ΑΡΤΑΣ, που ενώνει τις όχθες του ποταμού 'Αραχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα, για να ακολουθήσει η γραφική ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό, χτισμένο πάνω σε νησίδα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα, μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με στάση σε καφέ της εθνικής οδού, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
175€ 155€ 230€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: