Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Δεκαπενταύγουστου - Καρπενήσι - Ιερά Μονή Προυσού, 3 ημέρες

Καρπενήσι - Ιερά Μονή Προυσού, 3 ημέρες

Αναχώρηση 13/8.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 8.45 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά συνεχίζουμε μέσα από μία καταπληκτική διαδρομή από τις ράχες Τυμφρηστού για ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στην Ιερά Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, ενώ στις παρυφές του ΝΕΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΩΡΙΟΥ θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επίσκεψη στο γειτονικό ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ και το γραφικό χωριό ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ, με τα πετρόκτιστα σπίτια με την αξιόλογη παραδοσιακή αρχιτεκτονική που δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον οικισμό, καθώς επίσης και το πετρόκτιστο δημοτικό σχολείο του 1091. Επιστροφή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο προαιρετικά, διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, με στάση - επίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ και το ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ για γεύμα προαιρετικά. Η διαδρομή συνεχίζεται με την τελευταία μας στάση σε καφέ της εθνικής οδού στην περιοχή της ΘΗΒΑΣ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
98€ 85€ 140€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI: