Αρχική > Εξωτερικό - Οδικές εκδρομές - Κεντρική Ευρώπη - Πανόραμα Αυστρίας, 9 ημέρες

Πανόραμα Αυστρίας, 9 ημέρες

Αναχώρηση 25/9.

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ZELL AM SEE - KITZBUHEL - ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΕΡΟΝΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ (ΠΛΟΙΟ): Αναχώρηση στις 11.00 π.μ. για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, μέσω Μαραθούπολης. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑNKOΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΜΕΣΤΡΕ/ΒΕΝΕΤΙΑ: 'Αφιξη στο λιμάνι της ΑNKOΝΑ μετά το μεσημέρι και άμεση αναχώρηση για τη βόρειο Ιταλία και την περιοχή του ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΤΡΕ/ΒΕΝΕΤΙΑ - BIENNH: Πρωινό και επίσκεψη στη "Βασίλισσα της Αδριατικής". Με βαπορέτο (έξοδα ατομικά) φθάνουμε στην πόλη για να γνωρίσουμε την περίφημη ΠΛΑΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, τον ΠΥΡΓΟ του ΡΟΛΟΓΙΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, το ΠΑΛΑΤΙ των ΔΟΓΗΔΩΝ κ.α. Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη ΒΙΕΝΝΗ. 'Αφιξη, δείπνο, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ/ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Πρωινό και γνωριμία με την πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, ενώ στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα και ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, δείπνο σε εστιατόριο της πόλης, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ. Φθάνουμε και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με την πόλη. Πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία. Θα δούμε ορισμένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως το «σπίτι - μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ και τέλος το περίφημο ΝΤΟΜ, τον καθεδρικό ναό της πόλης. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους μέχρι τη μεταφορά μας νωρίς το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή για δείπνο και διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ - ZELL AM SEE - KIΤZBUHEL - INNΣΜΠΡΟΥΚ: Πρωινό και αναχώρηση για την καρδιά των Αυστριακών 'Αλπεων, με πρώτο σταθμό το παραμυθένιο ΖΕLL AM SEE με την ομώνυμη λίμνη να συνδυάζει αρμονικά το υδάτινο τοπίο με τους γύρω ορεινούς όγκους. Ακολουθεί το γραφικό ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ. Τυρολέζικο σκηνικό, με πέτρινα δρομάκια, πολύχρωμα σπιτάκια, χιονοδρομικά κέντρα υψηλών προδιαγραφών. Επόμενος και τελευταίος σταθμός για σήμερα η περιοχή του ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ, όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην ευρύτερη περιοχή, δείπνο, διανυκτέρευση.

 
7Η ΗΜΕΡΑ, INNΣΜΠΡΟΥΚ - ΒΕΡΟΝΑ: Πρωινό και γνωριμία - περιήγηση στην πρωτεύουσα του ΤΥΡΟΛΟ, την πόλη του ποταμού ΙΝΝ. Ξεκινάμε από την κεντρική λεωφόρο της ΜΑΡΙΑΣ ΘΗΡΕΣΙΑΣ, για να ακολουθήσει το Δημαρχείο, το κτίριο της ΧΡΥΣΗΣ ΣΤΕΓΗΣ, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουρν, η αψίδα του Θριάμβου και η κεντρική λεωφόρος Τερεζιενστράσσε. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΒΕΡΟΝΑ. 'Αφιξη, σύντομη περιήγηση στην πόλη του ΡΩΜΑΙΟΥ και της ΙΟΥΛΙΕΤΑΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΡΟΝΑ - ΑΝΚΟΝΑ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ, μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ, με ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

9Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Μετά το μεσημέρι φθάνουμε στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και συνεχίζουμε για τα σημείο εκκίνησης.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Μονόκλινο
670€ 880€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ:
Σε περίπτωση επιλογής καμπίνας διαφορετικής του κοστολογίου υπάρχουν οι
πιο κάτω ανά άτομο ALLE RETOUR επιβαρύνσεις.
 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Ελληνικές ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες τελευταίας 15ΕΤΙΑΣ η Ελληνικά διαβατήρια σε ισχύ. Δεν αποτελούν ταξιδιωτικό έγγραφο οι υπηρεσιακές ταυτότητες.