Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πάσχα - Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 5 ημέρες

Πάσχα μαγευτικό...στη Χαλκιδική, 5 ημέρες

Αναχώρηση 5/4.

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ: Αναχώρηση στις 8.00 π.μ., στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Πρωινό και η επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και τα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ - ΣΑΡΤΗ - ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ - ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ) θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στο γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, MEΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετικά ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας στο εκκλησάκι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση και ακολουθεί το παραδοσιακό εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με τους ουζομεζέδες στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου γίνεται το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα που ακολουθεί, με ζωντανή δημοτική μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα. Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή - περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ - ΛΟΥΤΡΑ - ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την Πασχαλινή μας ημέρα.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τη διαδρομή μας να περνά για επίσκεψη από το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στους πρόποδες του Ολύμπου όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Athos Palace 4* 230€ 1ο παιδί: 45€ 305€
2ο παιδί: 145€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€