Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πάσχα - Πάσχα στη Θράκη, 4 ημέρες

Πάσχα στη Θράκη, 4 ημέρες

Early Booking έως 23/3!Αναχώρηση 6/4.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 7.30 π.μ. από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ, θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο και προαιρετική παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης. Πρώτος σταθμός το κέντρο ενημέρωσης στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίσουμε για να γνωρίσουμε το ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Ακολουθούν δύο ακόμη ακριτικές πόλεις που θα έχουμε ανάλογες στάσεις και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα κλείσουμε τη γνωριμία με την περιοχή με στάση - επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού, την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ακολουθώντας μια πολύ όμορφη διαδρομή από τη ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, θα επισκεφθούμε την όμορφη πόλη της ΞΑΝΘΗΣ. Επιστροφή νωρίς το μεσημέρι στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ για το εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.
 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Anatolia 3* 195€* 185€ 285€
210€
Kyridis 3* 175€* 160€ 250€
190€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 23/3

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€