Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πάσχα - Πάσχα...στις ακρογιαλιές της Πιερίας, 4 ημέρες

Πάσχα...στις ακρογιαλιές της Πιερίας, 4 ημέρες

Early Booking έως 23/3!Αναχώρηση 6/4.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΟ "POSEIDON PALACE"

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ - ΒΟΛΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 8.15 π.μ. με προορισμό τη Λεπτοκαρυά Πιερίας. Στη διαδρομή μας θα γίνουν στάσεις στην περιοχή της Λαμίας και το γραφικό οικισμό του ΠAΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ αντίστοιχα, για προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο «POSEIDON PALACE». Ξεκούραση, δείπνο με νηστίσιμα και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου στη Λεπτοκαρυά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Πρώτος σταθμός η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επόμενος σταθμός ο αρχαιολογικός χώρος και το Μουσείο της Βεργίνας. Ακολουθεί προαιρετικό γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και μικρή επίσκεψη στην πόλη της Βέροιας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Ακολουθίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία με μεζέδες τσίπουρο ή κρασί. Ακολουθεί πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα μικρή βόλτα στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ, για τον απογευματινό καφέ, αλλά και να απολαύσουμε πανοραμικά την όμορφη περιοχή του Θερμαϊκού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και επίσκεψη στην πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το μεσημέρι η διαδρομή μας συνεχίζεται για Αθήνα, με στάση σε καφέ της Εθνικής οδού στην περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Poseidon Palace 4* 195€* 1ο παιδί: 45€ 285€
210€ 2ο παιδί: 145€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 23/3

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€