Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πάσχα - Θεσσαλικό Πάσχα στο Βουνό των Κενταύρων, 4 ημέρες

Θεσσαλικό Πάσχα στο Βουνό των Κενταύρων, 4 ημέρες

Early Booking έως 23/3!Αναχώρηση 6/4.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ..ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ

ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ TOKALIS BOUTIQUE HOTEL

ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΒΟΛΟΣ - ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΧΑΝΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 8.30 π.μ., στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΔΑΜΑΣΤΑΣ. 'Αφιξη στο ΒΟΛΟ, περίπατοι γνωριμίας, γεύμα προαιρετικά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στη ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, δείπνο με νηστίσιμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή στα πηλιορείτικα χωριά ξεκινάει. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και αφετηρία του "διάσημου μουντζούρη" και ακολουθεί η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ένα ακόμη χαρακτηριστικό χωριό του βουνού των Κενταύρων. Είναι ήδη μεσημέρι και βρισκόμαστε στα ΧΑΝΙΑ την καλύτερη ίσως επιλογή στο Πήλιο για να γευματίσουμε προαιρετικά. Με τη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, "το μπαλκόνι του Πηλίου" θα κλείσουμε το απόγευμα την ημέρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ανοιξιάτικη Πασχαλινή μας εξόρμηση στο βουνό των Κενταύρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Χριστός Ανέστη - Χρόνια Πολλά! Πρωινό και χρόνος ελεύθερος, ενώ ο παραδοσιακός οβελίας ετοιμάζεται για ένα πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα, με αρνί σούβλας (καιρού επιτρέποντος) και κοκορέτσι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό θα έχουμε μια ευχάριστη περιήγηση σε δύο μεγάλες Θεσσαλικές πόλεις. Ξεκινάμε από τη ΛΑΡΙΣΑ για τον πρωινό μας καφέ και συνεχίζουμε με την πολύ όμορφη πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΜΙΑΣ, στάση σε καφέ της περιοχής, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο

Παιδικό σε τρίκλινο,

4-12 ετών

Μονόκλινο
Tokalis Boutique 3* 170€* 155€ 245€
185€
*Η τιμή αφορά σε κρατήσεις με προκαταβολή έως 23/3

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€