Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Πρωτομαγιάς - Θράκη, 4 ημέρες

Θράκη, 4 ημέρες

Αναχώρηση 28/4.

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 7.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, φθάνουμε στην περιοχή της Λάρισας, στάση, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης. Πρώτος σταθμός το κέντρο ενημέρωσης στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίσουμε για να γνωρίσουμε το ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Ακολουθούν δύο ακόμη ακριτικές πόλεις που θα έχουμε ανάλογες στάσεις και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα κλείσουμε τη γνωριμία με την περιοχή με στάση - επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού, την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα περίπατοι γνωριμίας με την πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με τη διαδρομή μας να περνά από τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, όπου θα έχουμε και ανάλογη στάση. Στην περιοχή της ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ η επόμενη στάση μας και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά. Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ η τελευταία μας στάση σε καφέ της εθνικής οδού, πριν φθάσουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο 4-12 ετών Μονόκλινο
Anatolia 3* 175€ 150€ 235€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
Ξενοδοχεία 5* 4€
Ξενοδοχεία 4* 3€
Ξενοδοχεία 3* 1.5€
Ξενοδοχεία 1-2* 0.5€