Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Ζάκυνθος, 3 ημέρες

Ζάκυνθος, 3 ημέρες

Αναχώρηση 26/5.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί (06.15 π.μ.) ΙΣΘΜΟΣ - στάση, ΠΑΤΡΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - επιβίβαση στο F/B για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για γνωριμία με την πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί αναχώρηση για επίσκεψη στο ΛΟΦΟ ΣΤΡΑΝΗ, όπου ο Σολωμός έγραψε τον "Ύμνο στην Ελευθερία". Στη συνέχεια στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ, επίσκεψη στο Ενετικό Φρούριο, στο προάστιο Μπόχαλη, προσκύνημα στο Ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Από εκεί μετάβαση στον 'Αγιο Διονύσιο για προσκύνημα και ακολούθως φθάνουμε στην παραλία ΛΑΓΑΝΑ για γεύμα. Το απόγευμα μετάβαση στο ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ για προσκύνημα και επίσκεψη στο ναό της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ με τους καταπληκτικούς θησαυρούς ζωγραφικής και μαντολινάτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Το πρωί περίπατος στο ΑΡΓΑΣΙ και ΒΑΣΙΛΙΚΟ με το θαυμάσιο πευκώνα. Στη συνέχεια, μετάβαση στην πόλη της Ζακύνθου για επίσκεψη των Μουσείων ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ. Επιβίβαση στο F/B για ΚΥΛΛΗΝΗ και μέσω ΠΑΤΡΩΝ, για Αθήνα, με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο 4 - 12 ετών Μονόκλινο
Palatino 4* 165€ 145€ 205€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: