Αρχική > Ελλάδα - Πολυήμερες Εκδρομές - Αγίου Πνεύματος - Βόλος - Πήλιο - Σκιάθος, 3 ημέρες

Βόλος - Πήλιο - Σκιάθος, 3 ημέρες

Αναχώρηση 26/5.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07.45 π.μ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του ΒΟΛΟΥ, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ, αλλά και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και από το λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ, με τουριστικό πλοιάριο ξεκινάμε για μία πολύ όμορφη εκδρομή - κρουαζιέρα στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Θα επισκεφθούμε τις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ και τη ΧΩΡΑ όπου φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ του ΑΛ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο λιμανάκι του Αγίου Αχίλλειου και στο ξενοδοχείο μας στη συνέχεια για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μία όμορφη εκδρομή στα πηλιορείτικα χωριά ξεκινάει. Πρώτος σταθμός οι ΜΗΛΙΕΣ, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου και αφετηρία του "διάσημου Μουντζούρη" και ακολουθεί η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ, ένα ακόμη χαρακτηριστικό χωριό του βουνού των Κενταύρων. Είναι ήδη μεσημέρι και βρισκόμαστε στα ΧΑΝΙΑ την καλύτερη ίσως επιλογή στο Πήλιο για να γευματίσουμε προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδικό σε τρίκλινο 4 - 12 ετών Μονόκλινο
Park 4* 168€ 148€ 208€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: