Αρχική > Ελλάδα - Πολυημερες εκδρομες - Ιουνιου - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ, 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ, 3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 29/6.

3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ & ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ - ΣΚΙΑΘΟΣ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07.45 π.μ. περιοχή ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του ΒΟΛΟΥ, παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και μεταφορά στη ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ, τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Νωρίς το πρωί θα φθάσουμε στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ, επιβίβαση στο τουριστικό πλοιάριο και αναχώρηση για ΣΚΙΑΘΟ. Επίσκεψη στη ΧΩΡΑ που φιλοξενεί και το Μουσείο - Σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Ενώ λίγο αργότερα θα έχουμε χρόνο για κολύμπι στην περίφημη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, το "ΜΠΑΛΚΟΝΙ του ΠΗΛΙΟΥ" με μοναδική θέα στην πόλη του Βόλου και τον Παγασητικό, ενώ λίγο αργότερα θα βρεθούμε σε ένα ακόμη χαρακτηριστικό χωριό του ΠΗΛΙΟΥ, τις ΜΗΛΙΕΣ. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε προαιρετικά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ και αναχωρούμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδιά έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
168€ 148€ 208€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: