Αρχική > ΕΛΛΑΔΑ - Πολυήμερες εκδρομές - ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 5 ΗΜΕΡΕΣ

ALL INCLUSIVE! Αναχώρηση 20/8.

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 06:30 π.μ., Ισθμός στάση και συνεχίζουμε για να παρακάμψουμε την πόλη των ΠΑΤΡΩΝ και να φθάσουμε στο λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη και γεύμα προαιρετικά, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο ΛΑΓΑΝΑ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το ΑΡΓΑΣΙ και το ΒΑΣΙΛΙΚΟ με τις φανταστικές παραλίες, αλλά και την παραλία του ΓΕΡΑΚΑ βιότοπο της θαλάσσιας χελώνας CARETTA – CARETTA. Χρόνος ελεύθερος στο πανέμορφο ΠΟΡΤΟ - ΡΩΜΑ για μπάνιο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος για κολύμπι στην κοντινή παραλία του ΛΑΓΑΝΑ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί με επίσκεψη στο χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ με την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ, καθώς και τα χωριά ΑΓΙΟ ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφθούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο 'Αγιος Διονύσιος). Στη συνέχεια από τον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, θα δούμε την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ, ένα από τα ωραιότερα τοπία της Ελλάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ παραμονή, κολύμπι ή εναλλακτικά προαιρετική επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο, στις Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, ένα ακόμη σημείο που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTA - CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, προαιρετική διασκέδαση το βράδυ στην πόλη με καντάδες, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα και θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής με το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Ακολουθεί επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο της Ελευθερίας. Λίγο αργότερα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου με επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΛΒΟΥ. Το μεσημέρι απόπλους για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε προσπερνώντας την πόλη της ΠΑΤΡΑΣ, με ενδιάμεση στάση στην περιοχή του Αιγίου φθάνουμε στην Αθήνα το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
368€ 298€ 586

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: