Με αυτόν τον τίτλο ξεκινήσαμε τέσσερις και πλέον δεκαετίες πριν και με αυτόν συνεχίζουμε! Αυτός ήταν και παραμένει ο στόχος μας, να προσφέρουμε ταξίδια αξέχαστα στους πελάτες μας, ταξίδια ποιοτικά και οικονομικά, ταξίδια μοναδικά. Για αυτές τις αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες, μιλούν χιλιάδες εκδρομείς μας, αυτοί που μας καθιέρωσαν στο χώρο του Τουρισμού ως ένα από τα πιο αξιόπιστα τουριστικά γραφεία, που προσφέρει υπεύθυνα και με απόλυτη συνέπεια, υψηλές ταξιδιωτικές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος.

Η εταιρεία μας είναι μέλος της ΙΑΤΑ, διαθέτει είκοσι πολυτελή ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία νέας σύγχρονης τεχνολογίας, δύο τουριστικά γραφεία στην περιοχή των Αθηνών και πολλούς επιλεγμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

 

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

Γράψτε στην φόρμα ενδιαφέροντος (επικοινωνίασχόλια) πριν και μετά από κάθε ταξίδι, τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις, τις εντυπώσεις, αποτυπώστε με λίγα λόγια την γνώμη σας, γιατί για μας είναι πολύτιμη, είναι σημαντική, είναι αυτή που μας βοηθά να συνεχίζουμε να σας ταξιδεύουμε σε ταξίδια μοναδικά, σε ΤΑΞΙΔΙΑ  ΑΞΕΧΑΣΤΑ!

 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ

'THIAMIS TOURS'

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΘΥΑΜΙΣ ΤΟΥΡΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 156 / 11471 – ΑΘΗΝΑ

ΑΦΜ 094348723 - ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  

0206Ε61000106300